Natuurfotografie Fred van Wijk 

Natuurfotografie     Publicaties     Lezingen     Exposities

horizontal rule

 

Start
De Veluwe
Noorwegen/Zweden
Canada
Yellowstone
Vogels van wetlands
Edelherten
Winter op 68º Noord
Lente in Finland

 

 

Lezingen en presentaties

Wilt u iets organiseren voor uw personeel, leden, gasten of bewoners? Een lezing over de natuur dicht bij huis of in het buitenland is boeiend en informatief. Via de knoppen aan de linkerzijde vindt u een korte beschrijving van de mogelijke onderwerpen. Uiteraard is het ook mogelijk om een serie samen te stellen die aan uw eigen specifieke wensen voldoet.

De meeste series zijn onlangs vernieuwd en omgezet naar breedbeeld en High Definition. De beelden worden met een Full-HD beamer zeer scherp en gedetailleerd geprojecteerd op een scherm van 2 meter breed, waarbij ik het één en ander vertel over het betreffende onderwerp. Een gedeelte van het programma wordt gevuld met één of meer van de 12 beschikbare audio-visuele shows. Dat wil zeggen dat de beelden, die volledig automatisch in elkaar overvloeien, worden begeleid met bijpassende muziek, natuur- en dierengeluiden. Door een professionele geluidsinstallatie die geschikt is voor grotere zalen zult u ook genieten van de sfeervolle muziek in goede geluidskwaliteit. Een dergelijke voorstelling duurt, inclusief pauze, twee tot tweeënhalf uur.

NIEUWE AUDIOVISUELE SERIES:

bullet

Mooi (Nederlandse natuur in foto, video, timelapse en muziek, duur: 5 minuten)

bullet

Witte Winter (Sneeuw, ijs, rijp en ijshaar in winterlandschappen in foto, video, timelapse en muziek, duur: 12 minuten)

bullet

Wild Nordic (lente en zomer en Zweden en Noorwegen, met elanden, kraanvogels, korhoenders, auerhoenders, laplanduilen en beren. Duur: 12 minuten)

Neem voor meer informatie contact op via e-mail: foto@fredvanwijk.nl

Hieronder staat een voorbeeld van een deel van een diashow, om u een idee te geven van hoe de beelden en de muziek samen een sfeervol geheel vormen.

Dieren in het Veluwse landschap (gedeeltelijk) from Fred van Wijk on Vimeo.

 

 

Start ] De Veluwe ] Noorwegen/Zweden ] Canada ] Yellowstone ] Vogels van wetlands ] Edelherten ] Winter op 68º Noord ] Lente in Finland ]

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan: foto@fredvanwijk.nl 
Copyright © 2017 Natuurfotografie Fred van Wijk
Laatst bijgewerkt: 27 november 2017